Cartofi in straturi

de Miha in Mancaruri de legume, 16 Dec 2010 | 12844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 6 felii cotlet haiducesc
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • cateva masline
  • sare si piper
  • rozmarin
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi:

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Se fierb pana furculita intra usor in ei. Se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja, apoi se paseaza grosier cu furculita.

Branza de vaci se amesteca bine cu smantana. se potriveste gustul de sare si piper si se adauga putin marar verde tocat.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de cartofi, presaram sare, piper si putin rozmarin macinat. Din loc in loc punem untul taiat cubulete.

Punem si branza de vaci in strat uniform, apoi feliile de cotlet.

Acoperim cu restul de cartofi pasati si un strat generos de cascaval ras. Maslinele le punem de jur imprejurul vasului, formand o bordura.

Dam la cuptor la foc mediu pana se topeste si se aureste cascavalul. Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (25)

adasev12 1

17.12.2010, 20:40

f buni si pe gustul meu...cartofii

diaconta 1

17.12.2010, 21:20

suuuuuuuuuper

adry88 1

28.05.2011, 16:59

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si broccoli