Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 29 Feb 2012 | 2185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de ou cu smantana si presaram o parte din cascavalul ras.Acoperim cu 1-2 straturi de cartofi,turnam ce ne-a mai ramas din compozitie de ou cu smantana.Presaram deasupra cativa fulgi de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra(20-30 de minute).Dupa ce s-a rumenit scoatem din cuptor si presaram cascavalul ramas.Punem vasul inapoi la cuptor si lasam pana se topeste cascavalul.

Mancarica se serveste calda,cu smantana sau ketchup!

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-0
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-1
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-2
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-3
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-4
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-5
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-6
Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval-7

COMENTARII (37)

Angelina_Elena 1

05.03.2012, 18:57

Retetegg

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:39

imi plac si cartofi si pieptul de pui,trebuie neaparat sa incerc reteta ta

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 22:20

Carla,te astept cu impresi dupa ce faci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04