Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata cartofii, se spala bine apoi se pun la fiert in apa cu sare. Ii incercam cu o furculita si daca aceasta intra in ei, oprim focul ii scoatem din apa si ii lasam un pic sa se raceasca.
Rulam cate o felie de bacon pe fiecare cartof in parte apoi ii insiram pe un bat de frigaruie(pe un astfel de bat incap 2-3 cartofi, depinde de marime) astfel incat in timpul coacerii sa nu se desfaca baconul, ii asezam intr-o tava cu cele 3-4 linguri de ulei, ii condimentam si ii bagam in cuptorul preincalzit la 180C.
Ii lasam sa se rumeneasca dupa bunul plac apoi ii savuram langa o friptura sau de ce nu, langa o salata.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult