Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Iar fructe de mare pregatite in fel si chip.....aproape ca nici nu zici ca tii post cu ele......ca sa nu mai spunem ca sunt si mult mai sanatoase decat carnea.....:)
- curatam cartofii, ii taiem ca pt prajit, ii ungem cu 2 linguri ulei si un praf de sare, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie copt si ii dam la cuptor la 180C pt 30 min
- fierbem caracatitele in apa si schimbam apa de 2-3 ori punand mereu tot apa fiatra peste ele pt a nu se intari, iar in ultima punem si sare; le scoatem, le scurgem si le punem putin la marinat in ulei de masline amestecat cu un praf sare, piper, 1 catel usturoi pisat, busuioc si 1 lingura otet..
- pregatim un amestec de condimente pt cartofi din: boia, usturoiul pisat, cimbru un praf doar ca sa nu fie amarui, un praf busuioc si oregano, si putin piper daca doriti mai condimentat; acest amestec il punem peste cartofi si ii amestecam cu grija si ii mai lasam la cuptor pt 15 min la 190-200C ca sa se rumeneasca frumos si sa prinda o crusta.
- se serveste alaturi de salata si un pahar cu bere sau vin alb
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult