Cartofi la cuptor, cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 1180 vizualizari

 

Am vazut la Claudia si am poftit. Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leurda
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 2 lingurite seminte susan
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor, cu leurda:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Leurda se spala, se curata de codita si se toaca fasii subtiri.

Intr-un castron se pun cartofii, toate ingredientele si se amesteca bine.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se niveleaza.

Se introduc in cuptor pentru 30-40 minute la foc mic

Dopa 15 minute se intorc.

Se da focul mare la cuptor si se mai tin 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.

Sunt buni simpli sau garnitura.

Eu i-am insotit cu niste chiftele.

Pofta Buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi la cuptor, cu leurda-0
Cartofi la cuptor, cu leurda-1
Cartofi la cuptor, cu leurda-2
Cartofi la cuptor, cu leurda-3
Cartofi la cuptor, cu leurda-4
Cartofi la cuptor, cu leurda-5
Cartofi la cuptor, cu leurda-6
Cartofi la cuptor, cu leurda-7
Cartofi la cuptor, cu leurda-8
Cartofi la cuptor, cu leurda-9
Cartofi la cuptor, cu leurda-10
Cartofi la cuptor, cu leurda-11
Cartofi la cuptor, cu leurda-12
Cartofi la cuptor, cu leurda-13
Cartofi la cuptor, cu leurda-14
Cartofi la cuptor, cu leurda-15

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

01.04.2014, 20:24

Multumesc

mihaelar63 1

02.04.2014, 11:06

Wow !!!Poftesc si eu

MotanLaOale 1

02.04.2014, 12:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04