Cartofi la cuptor cu organe de miel

de cristeena20 in Oaie, 3 Dec 2012 | 9094 vizualizari

 

Recent am mancat dar cu organe de porc d elapte..e un deliciu pentriu cei carora le place ficatul.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (ficat, inima, plaman)
  • 1/2 kg cartofi
  • untura de porc
  • piper negru
  • usturoi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu organe de miel:

- Taiem organele de miel in cuburi 

- Cartiofii se curata si se tau cuburi mari

- se face un sos in blender din 4 catei de usturoi- untura de porc(cca 4-5 linguri), sare, si mai mult piper negru)

- Punem in tava termorezistenta cartofii, organele si sosul deasupra- dam la cuptor incins cca 40 minute. 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta e foarte important piperul in sos. Tre sa capete gustul de la el , sa fie mai picant.Nus e adauga chili .E de fapt sosul de la Porcul de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu organe de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel