Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Recent am mancat dar cu organe de porc d elapte..e un deliciu pentriu cei carora le place ficatul.
- Taiem organele de miel in cuburi
- Cartiofii se curata si se tau cuburi mari
- se face un sos in blender din 4 catei de usturoi- untura de porc(cca 4-5 linguri), sare, si mai mult piper negru)
- Punem in tava termorezistenta cartofii, organele si sosul deasupra- dam la cuptor incins cca 40 minute.
1
La aceasta reteta e foarte important piperul in sos. Tre sa capete gustul de la el , sa fie mai picant.Nus e adauga chili .E de fapt sosul de la Porcul de lapte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult