Cartofi la cuptor cu ou, Cedar si bacon

de FraicheBistro in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 6943 vizualizari

COMENTARII (20)

Pasiune pentru bucatarie 1

24.03.2011, 18:21

super,imi plac

kamy 1

24.03.2011, 18:31

fff bun

adasev12 1

24.03.2011, 18:32

buni

diaconta 1

24.03.2011, 18:34

ce minunatie ai facut bravo

elena1988 1

24.03.2011, 18:40

buni

RuxyRux 1

24.03.2011, 18:47

Arata chiar grozav

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 18:53

ce frumuseti!!!!
la cate vad aici nici nu stiu ce vreau mai intai!!!!

Lau 1

24.03.2011, 19:03

bunnnn

Mitinita 1

24.03.2011, 19:10

kukibella 1

24.03.2011, 20:21

mirela0911 1

24.03.2011, 21:31

ce frumosi sunt

Cris2711 1

24.03.2011, 21:59

ce bunatate ademenitoare

LUK 1

24.03.2011, 22:42

ce delicatesa

mamaieelena 1

25.03.2011, 12:33

ce gustosi sunt!!!!!!!!!!!!

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:18

FraicheBistro 1

25.03.2011, 16:33

Dragele mele, va propun ca we-ul asta sa pregatiti Frigarui de Pui cu Ananas..E frumos afara, numai bine pentru un gratar
http://fraiche-bistro.blogspot.com/2011/03/frigarui-de-pui-cu-ananas.html

MotanLaOale 1

25.03.2011, 19:04

buni buni

FraicheBistro 1

28.03.2011, 18:14

http://fraiche-bistro.blogspot.com/ va astept cu o noua reteta "painici cu busuioc, patrunjel si oregano" pe http://fraiche-bistro.blogspot.com/

Ina 1

28.03.2011, 18:16

foarte frumos!!!!

gaby_duceag 1

28.03.2011, 18:17

Eu as manca tot ce vad pe siteul asta
ps. hai cu mici mici..exceptii)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de linte rosie la cuptor