Cartofi la cuptor cu sunca presata

de alexa0105 in Porc, 19 Sep 2009 | 8513 vizualizari

Cartofi la cuptor cu sunca presata

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 200 gr de sunca presata
  • 500 ml de lapte
  • 100 gr de cascaval
  • o ceapa potrivit de mare
  • 1 catel usturoi
  • frunze de patrunjel
  • smantana 2-3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sunca presata:

Cartofii se taie rondele si se pun in tava cu putin ulei, se baga 15 minute la cuptor. Intre timp sunca se taie fideluta, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Sunca presata, laptele, smantana, ceapa si patrunjelul taiat fin. Intre timp se scot cartofii si se adauga compozitia peste ei si se baga inapoi la cuptor 30 minute.Cand au trecut cele 30 minute, se scot din nou si se pune cascavalul ras pe deasupra, se mai baga la cuptor pentru 5 minute si se scot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.01.2012, 16:43

La multi ani!

Rocsi 1

05.01.2013, 11:10

La multi ani

Bunica 1

05.01.2014, 11:01

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu cartofi cu rozmarin