Cartofi la cuptor cu sunca presata

de alexa0105 in Porc, 19 Sep 2009 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 200 gr de sunca presata
  • 500 ml de lapte
  • 100 gr de cascaval
  • o ceapa potrivit de mare
  • 1 catel usturoi
  • frunze de patrunjel
  • smantana 2-3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sunca presata:

Cartofii se taie rondele si se pun in tava cu putin ulei, se baga 15 minute la cuptor. Intre timp sunca se taie fideluta, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Sunca presata, laptele, smantana, ceapa si patrunjelul taiat fin. Intre timp se scot cartofii si se adauga compozitia peste ei si se baga inapoi la cuptor 30 minute.Cand au trecut cele 30 minute, se scot din nou si se pune cascavalul ras pe deasupra, se mai baga la cuptor pentru 5 minute si se scot.

 

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.01.2012, 16:43

La multi ani!

Rocsi 1

05.01.2013, 11:10

La multi ani

Bunica 1

05.01.2014, 11:01

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D