Cartofi la cuptor umpluti cu carne

de TimofteAR03 in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2013 | 4277 vizualizari

 

Buna!
Cine doreste sa guste din cartofii mei pregatiti astazi?

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • 100 gr Carne tocata
  • Usturoi granulat
  • Piper
  • Sare
  • Condiment pentru carne tocata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor umpluti cu carne:

Eu am preparat cartofii direct in coaja dar se pot si curata, deci sa incepem cu condimentatul carnii, care este dupa gust, apoi spalam bine bine cartofii, mai ales daca ii lasam cu coaja, dupa care se ia (burghiul de cartofi) ma scuzati ca ii spun asa doar ca l-am primit si chiar nu ii stiu numele.

Incepem sa gaurim cartoful pe lungime si cat se poate mai mult pe mijloc, rasucim pana iese in partea cealalta a cartofului, dupa care incet cu mana se ia spirala de cartofi, care e foarte rezistenta si se poate praji.

Apoi  pregatim o tava cu putina apa, umplem cartofii, gaura din mijloc cu carnea, si o bagam la cuptor, vreo 30 de min la 220 C.

Din cand in cand se intorc cartofii de pe o parte pe alta.

Se scot de la cuptor cand sunt rumeniti adica copti :)

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu bacon