Cartofi la cuptor umpluti cu carne

de TimofteAR03 in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2013 | 2021 vizualizari

 

Buna!
Cine doreste sa guste din cartofii mei pregatiti astazi?

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • 100 gr Carne tocata
  • Usturoi granulat
  • Piper
  • Sare
  • Condiment pentru carne tocata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor umpluti cu carne:

Eu am preparat cartofii direct in coaja dar se pot si curata, deci sa incepem cu condimentatul carnii, care este dupa gust, apoi spalam bine bine cartofii, mai ales daca ii lasam cu coaja, dupa care se ia (burghiul de cartofi) ma scuzati ca ii spun asa doar ca l-am primit si chiar nu ii stiu numele.

Incepem sa gaurim cartoful pe lungime si cat se poate mai mult pe mijloc, rasucim pana iese in partea cealalta a cartofului, dupa care incet cu mana se ia spirala de cartofi, care e foarte rezistenta si se poate praji.

Apoi  pregatim o tava cu putina apa, umplem cartofii, gaura din mijloc cu carnea, si o bagam la cuptor, vreo 30 de min la 220 C.

Din cand in cand se intorc cartofii de pe o parte pe alta.

Se scot de la cuptor cand sunt rumeniti adica copti :)

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254981
retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254982
retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254984
retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254985
retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254987
retete culinare - Cartofi la cuptor umpluti cu carne 254988

COMENTARII (6)

TimofteAR03 1

28.08.2013, 09:09

va multumesc

MotanLaOale 1

28.08.2013, 12:17

kukibella 1

29.08.2013, 12:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55