Cartofi la tigaie by Adele

de Adele in Mancaruri de legume, 30 Aug 2014 | 1009 vizualizari

 

Reteta am invatat-o de la sotul meu :D un pranz rapid si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti.
  • 1 morcov.
  • 200 gr mazare.
  • sare .
  • piper.
  • 4 oua.
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie by Adele:

Pentru inceput curatam cartofii si morcovul, ii taiem felii ,ii spalam si ii punem in tigaie ,pe foc cu un pic de ulei si cateva linguri de apa,acoperim cu un capac si lasam pentru 5-6 minute,dupa care adaugam mazarea (daca este congelata o puneti la inceput) si mai lasam cateva minute(2-3).Cand cartofii  s-au copt bine(dedesupt fac o crusta crocanta) punem ouale si le lasam pentru un minut acoperti cu capac.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si carnaciori sau bucati de Kaizer.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi la tigaie by  Adele 339303
retete culinare - Cartofi la tigaie by  Adele 339304

COMENTARII (20)

Adele 1

31.08.2014, 14:38

MOKUSKA 1

03.09.2014, 10:48

Adele 1

03.09.2014, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21