Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante

de adasev12 in Pui, 4 Feb 2011 | 8967 vizualizari

 

pe cele care ati ramas flamande...va poftesc la cina...cam tarzior, dar bine si asa....

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui- cate doriti
  • cartofi-idem
  • maioneza dintr-un ou
  • patrunjel verde
  • salata verde+rosii
  • sare, piper, oregano
  • cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante:

aripioarele de pui le-am curatat bine, le-am parlit la aragaz de par si le-am pus la fiert in apa cu vegeta doar. cand s-au fiert le-am scos la racit.le-am presarat cu sare, piper si oregano si le-am taiat jumatati.

cartofii i-am curatat si taiat cubulete apoi i-am fiert in apa cu vegeta , i-am scurs si i-am lasat la racit.

am facut maioneza dintr-un galbenus.

cand s-au racit cartofii i-am presarat cu vegeta si i-am amestecat usor cu maioneza.

am pus pe farfurie si am presarat patrunjel verde taiat. am adaugat si cateva masline.

am batut un ou f bine, am adaugat pesmet direct in ou cat sa iasa asa ca o pasta nici subtire nici groasa, am dat bucatile de care prin aceasta compozitie si am prajit la foc potrivit fff bine, pana s-au rumenit.

am asezat pe farfurie si salata verde creata preparata cu o vinegretta si rosii taiate feliute, ca si garnitura. am asezat si carnita si am servit cu mare, mare pofta!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi