Cartofi noi acordeon la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 3015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • rosie
  • ardei galben
  • frunze de ceapa
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar
  • usturoi ( am avut doar granulat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi acordeon la cuptor:

Am curatat cartofii si i-am feliat putin 3/4...felii subtiri.

Intre feliutele de cartofi am pus, frunze verzi de ceapa, fasiute de ardei galben si fasiute de rosii.

Am condimentat cartofii cu sare, piper, boia. Am presarat peste ei si marar tocat ( din pacate am avit doar uscat). Am asezat cartofii intr-o tava si am pus peste fiecare cartof o feliuta de cascaval si un cubulet de unt, i-am stropit cu unt.

Am pus pe fundul tavii si putin apa si am introdus tava la cuptor.

Au iesit foarte buni si i-am servit alturi de o asatala facuta din: castraveti, ardei, rosii, ceapa.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39363
retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39364
retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39365
retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39366
retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39367
retete culinare - Cartofi noi acordeon la cuptor 39368

COMENTARII (16)

nadina73 1

29.06.2010, 13:21

eluta nu manca tot juma iti las si tie

Adinacarla 1

29.06.2010, 13:28

multumesc dana

Laly 1

29.06.2010, 22:37

Adinuta un cartof te rog frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55