Cartofi noi cu bacon

de Bunica in Mancaruri de legume, 25 Mai 2014 | 1943 vizualizari

 

Ce sa va spun ,ca au fost buni rau poate nu ma credeti,va indemn sa-i preparati!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. cartofi noi mici
  • 50 g. bacon
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita oregano
  • Grana Padano de la Delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon:

Cartofii se curata,spala si se pun in wook peste uleiul incins.

Dupa 3-4 minute ridicam capacul si adaugam 50 ml. apa calda.

Repetam operatia de 2-3 ori pana se fac cartofii.

Adaugam baconul taiat fasii lasand la inabusit .

Cand totul este gata se adauga sare, piper si condimente dupa gust.

Se servesc presarati cu branza ,cascaval  dupa dorinta.

 

TIPS-URI

1

Nu se foloseste lingura pentru a intoarce cartofii,ci prin ridicarea wook-lui cumiscari ferme.

2

Se poate renunta la bacon.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321987
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321988
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321989
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321990
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321991
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321992
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321993
retete culinare - Cartofi noi cu bacon 321994

COMENTARII (30)

babi5 1

26.05.2014, 16:03

mihaelalalala 1

26.05.2014, 16:59

simonacallas 1

30.05.2014, 06:46

Bun de tot si pe placul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21