Cartofi noi cu branza, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 3954 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.06.2016, 21:09

Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:14

Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....

Rocsi 1

09.06.2016, 21:27

))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))

Bya Ralu 1

09.06.2016, 21:30

)

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:37

Parmezanul il mancam la desert...

Bunica 1

09.06.2016, 21:59

Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:14

Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...

diaconta 1

09.06.2016, 22:26

Si de carne nu zici nimic? ))

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:26

Die, aia se mananca in liniste nu se zice...

MotanLaOale 1

09.06.2016, 22:54

bun bun

CameliaR 1

09.06.2016, 23:19

Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!

mihaelar63 1

09.06.2016, 23:33

Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii

Constelatialeu 1

10.06.2016, 00:00

Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....

stefy_a 1

10.06.2016, 06:58

deliciosi!

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:19

buni!

AndrutzaP 1

10.06.2016, 09:12

- Andreea - 1

12.06.2016, 12:04

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute