Cartofi noi cu carnati si mustar

de Furnicuti in Porc, 19 Iul 2011 | 1790 vizualizari

 

E o mancare foarte usor de facut, iar mustarul ii da un gust cu totul deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi noi, nu prea mari si cat mai egali
  • 400 g carnati
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carnati si mustar:

Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il amestecam cu vreo 3 linguri de apa si il tunam peste cartofi si carnati.

Dam la cuptor cam 10 minute, la 200 de grade, doar cat sa se rumeneasca putin. Servim cu patrunjel verde presarat pe deasupra.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi noi cu carnati si mustar-0
Cartofi noi cu carnati si mustar-1

COMENTARII (18)

Furnicuti 1

22.07.2011, 11:44

cred ca merge si cu mustarul simplu. mie mi-a placut textura de la cel cu bobite

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:29

mmmm ce buni

-Licurici- 1

24.06.2015, 09:17

Deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41