Cartofi noi cu marar la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 8962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi(de preferabil mai mici)
  • 3-4 cepe verzi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu marar la cuptor:

Cartofii ii spalam si le radem coaja.

ii taiem in 3 sau in 4(daca sunt micuti ii lasati intregi).

ceapa verde o curatam o spalam si o taiem rondele.

mararul verde ii indepartam cozile,il spalam si il tocam marunt.

intr-un bol adaugam uleiul,sare,piper si boia de ardei.

asezam cartofii intr-o tava,in care punem niste hartie de copt.

peste turnam amestecul de condimente .

amestecam cu mainile, bine, cartofii cu amestecul de condimente.

deasupra punem ceapa verde si mararul.

punem si putina apa,si dam tava in cuptorul cald.

ii mai verificam din cand in cand si ii intoarcem o data pe parte cealalta.

lasam cartofii la o temperatura potrivita,pana sunt facuti.

ii scoatem,ii lasam putin la racorit,apoi servim.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi cu marar la cuptor 107286
retete culinare - Cartofi noi cu marar la cuptor 107287
retete culinare - Cartofi noi cu marar la cuptor 107288

COMENTARII (48)

Rocsi 1

28.05.2011, 11:01

ina mai am cartofi noi..asa ca iti fac imediat

Angelina_Elena 1

10.06.2012, 13:31

cum de am pierdut asa ceva?arata super,Bravo Rocsi!

Rocsi 1

10.06.2012, 19:08

Cred ca nu erai tu inca pe acest site daria.pup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21