Cartofi noi cu masline

de eclerash in Mancaruri de post, 21 Iun 2010 | 3565 vizualizari

 

In revista din care am luat reteta scria ca ar trebui cartofii sa fie prajiti in ceaun...eu nu am avut,dar voi puteti sa incercati asa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 100 g masline
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu masline:

Spalam legumele si punele cartofii intregi sa se prajeasca usor apoi ii scoatem si punem in uleiul ramas ceapa tocata solzisori.

Cand ceapa s-a rumenit adaugam bulionul dizolvat cu putina apa,vinul,rozmarinul si maslinele lasandu-le vreo 10 min la fiert.

Adaugam si cartofii si mai lasam pe foc pentru inca 20-25 min.Stingem focul si adaugam verdeata si usturoiul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

21.06.2010, 14:37

eu as face varianta asta la cuptor, ar fi mai sanatos, da' pan auna alta o portie va rog

eclerash 1

21.06.2010, 14:43

si eu in general optez pt varianta cuptor,mai ales ca eu cartofi pai nu am mai mancat de vreo 2 ani,dar aseara a fost o exceptie,am facut reteta la rugamintea cuiva...

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:40

interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la cuptor