Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor

de mimmi in Mancaruri de legume, 10 Iul 2012 | 1717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi,
  • 3 linguri unt de arahide,
  • 3 linguri ulei de masline aromat,
  • 2 crengute rozmarin,
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor:

Curatam cartofii si ii spalam in apa rece. Intr-un bol amestecam ca si la maioneza untul de arahide cu uleiul de masline,condimentam cu sare dupa gust. Amestecam cartogfii bine bine cu sosul de mai sus si ii punem intr-o tava pe hartie de copt. Adaugam crengutele de rozmarin si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute,pana sunt facuti cartofii.

Noi am servit cu pui si sos de curry

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor 169609
retete culinare - Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor 169610
retete culinare - Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor 169611
retete culinare - Cartofi noi cu unt de arahide si rozmarin la cuptor 169612

COMENTARII (8)

Rocsi 1

10.07.2012, 22:10

Mmmm

Sim0na 1

10.07.2012, 22:57

Foarte buni sunt

laura_n 1

11.07.2012, 14:12

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21