Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 13111 vizualizari

 

Iubesc cartofii si-mi place sa ii gatesc in fel si chip...aceasta e o reteta care ramane in suflet...e buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • pentru sos:  
  • 150 gr branza feta
  • o lingurita zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 10 linguri iaurt
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 catei mari de usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor:

Se spala 10 cartofi potriviti de marime, se pun la fiert in coaja
Cand sunt gata, se verifica cu furculita, se curata, se aseaza intr-o tava unsa cu unt , se toarna deasupra sosul de branza feta si se dau la cuptor o jumatate de ora....

sosul de branza feta

150 gr branza feta
o lingurita zeama de lamaie
doua linguri de ulei de masline
10 linguri iaurt
sare dupa gust
piper
2 catei mari de usturoi...totul se pune la blender

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi