Cartofi noi la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 23 Iun 2012 | 6362 vizualizari

 

Am mai zis eu ca atunci cand e vorba de cartofi, avem foarte multe variante de ai gati.
Am scris deja multe retete cu cartofi si inca o sa mai am foarte multe de adaugat.
Iar ce adaug acum e ceva super, super simplu, doar niste cartofi aruncati in tava :) ....

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie doar de cartofi noi, cam cati vrem noi sa gatim :)
  • sare
  • piper
  • si putin ulei pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Asadar punem cartofii in apa si dam jos pielea aceea subtire cu un cutit.

Taiem cartofii in doua, ii asezam in tava unsa cu putin ulei, presaram sare si piper si gata.

Dam la cuptor la 180-185 grade timp de 30-40 min, pana se rumenesc usor deasupra.

Putem servi langa orice friptura, gratar, sau doar asa alaturi de o salata racoroasa de vara.

Se pot pune si ierburi peste cartofi dar eu i-am facut doar simpli pt ca i-am servit cu carne pui care avea deja multe ierburi in sos :).

Pofta buna va doresc!

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi noi la cuptor-0
Cartofi noi la cuptor-1
Cartofi noi la cuptor-2

COMENTARII (26)

Lau 1

24.06.2012, 14:21

buni

T I M E A 1

24.06.2012, 15:09

multumesc fetelor

Bucataras Medi 1

24.06.2012, 15:22

buni,buni,buni.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41