Cartofi noi pe pat de rosii la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de post, 7 Iul 2010 | 3442 vizualizari

 

Era o zi de post...nu stiam ce sa fac de mancare...mare dilema...m-am uitat ce am in frigider si astfel am facut acesta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi noi
  • 3 rosii
  • 1 borcan ciuperci intregi 400 gr
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi pe pat de rosii la cuptor:

Cartofii se spala,se rad de cojita,apoi se spala iar.

daca sunt micuti ii lasati intregi,daca sunt mai mari ii taiati in 2,in 3 ,depinde cat de mari sunt.

rosiile se spala,li se scot cotorul,apoi se taie felii rotunde mai grosute.

ciupercutele se scot din borcan,se spala cu apa din abundenta apoi se pun la scurs.

intr-o tava de cuptor se pune hartie de copt.

se pun rondelele de rosii.

uleiul se amesteca cu pasta de tomate,vegeta,piper,boia de ardei dulce si cateva picaturi de apa.

omogenizam bine toate ingredientele.

fiecare cartof se da prin amestecul cu pasta de tomate,apoi ii asezam pe fiecare,pe cate o felie de rosie.

ciuperciule le dam si pe acestea prin acel amestec de condimente,apoi le asezam in tava printre cartofi.

restul de sos il turnati uniform in tava.

aceasta se da in cuptorul incins o ora,o ora si putin pana sunt gata cartofii.

pofta mare sa aveti si o zi buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi pe pat de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.07.2010, 23:06

normal laly poti primi...asta e janet mai mancam si fara carne noi...

nadina73 1

09.07.2010, 00:07

super bun rocsi si daca e si cu ciupercisi mai si super nota 10

Rocsi 1

10.07.2010, 23:50

nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si legume