Cartofi noi umpluti la cuptor

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • un ou
  • marar
  • cateva feli de muschi file afumat
  • sare,piper
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti la cuptor:

Cartofi se spala bine cu coaja cu tot si se pun la cuptor sa se coaca .Se verifica cand sunt gata trebuie sa intre usor furculita in ei.Se scot din cuptor si se lasa la racit putin. 

Se taie cartofi in doua si se scobesc cu lingurita in interior avand grija sa ramana in interior cativa milimetri.

Miezul se amesteca cu un ou,marar,sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu cartofii.Se aseaza intr-o tava in care am pus cubulete de unt.

In fiecare cartof se pune o fasie rulata de muschi file.Deasupra se pune cascaval ras.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon