Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiu ca suna banal, insa sunt absolut deliciosi!
Daca v-ati saturat de clasicii cartofi prajiti va recomand si aceasta varianta. Se pregatesc usor si rapid!
Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la prajit, intr-o tigaie cu capac, in uleiul incins. Ii lasam 5 minute pentru a se patrunde, iar apoi adaugam condimentele si sarea dupa gust. Ii acoperim si ii lasam la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Nu recomand sa ii intoarceti deoarece se sfarama.
Sunt gustosi ( nu am dat niciodata gres cu ei :D fiind foarte apreciati), usor crocanti la exterior si moi in interior.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult