Cartofi prajiti cu carnati si salata de castraveti

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2012 | 7023 vizualizari

 

Na hai sa mancam ceva tipic romanesc, desi nu doar noi mancam asa ceva :)))
...cu siguranta toata lumea face asa ceva sau toata lumea a mancat asa ceva! O mancare ce cu siguranta stie sa o faca toata lumea :))
Cartofi prajiti cu carnati ! colesterol din plin :))...dregem un pic problema cu o salata de castraveti cu ceapa! Asta m-a convins sotul meu sa ii fac in seara asta si asta am mancat!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 portii:
  • 6 cartofi mari
  • ulei petru prajit
  • sare
  • piper
  • 2 carnaciori de Sergiana din carne de vita si porc
  • Salata:
  • 4 castraveti
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet balsamic
  • un strop ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu carnati si salata de castraveti:

Sa va mai zic si cum se face? :)

Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii si ii prajim in ulei incins.

Scoatem cartofii din ulei cu o paleta si punem peste ei sare si piper.

Carnatii ii crestam in cruce si ii prajim in ulei pe ambele parti.

Pentru salata: curatam si spalam castravetii si ceapa. Apoi ii taiem felii subtiri si ii amestecam adaugand sare, piper, otet si ulei.

Asezam pe farfurie cartofii si carnatul cald si servim cu salata! 

Rapid si usor! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu carnati si salata de castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

T I M E A 1

29.06.2012, 10:03

simona din cand in cand ne permitem si asa ceva

DIANA B 1

01.07.2012, 12:20

Bunaaaaaaaaaaaa , calorii deloc mergeeeeeeeeee

T I M E A 1

01.07.2012, 12:38

da onesta...e tare saraca in calorii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie