Cartofi prajiti, cu ou

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 37771 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

25.11.2009, 22:08

Swanheart, sa incerci si http://www.bucataras.ro/retete/377/am_facut_live_tortilla_spaniola.html

rivka 1

25.11.2009, 22:24

Bunica 1

25.11.2009, 23:04

Doamneeee, cat sunt de apetisanti ! dar mancati mai rar.

Oana 1

26.11.2009, 11:22

MMMM, buni rau! si eu mai sparg 1-2 oua peste cartofii prajiti, o bunatate! apoi rad niste branza deasupra asa e, Buni, mai rar

Swanheart 1

26.11.2009, 14:31

Bucataras, mersi pt link! Ghici ce vom manca noi cat de curand.

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:47

nu am mancat niciodata, dar arata foarte bine, cred ca voi incerca si eu!

Swanheart 1

27.11.2009, 11:27

Neaparat sa incerci, se fac foarte usor si repede. Si sunt buuuuuuni de tot .

Swanheart 1

06.12.2009, 14:29

Diana, si eu as putea manca zilnic.

Swanheart 1

15.12.2009, 21:56

Multumesc, Sarbatori Fericite si tie, si tuturor bucatarasilor! Poate o sa vina la tine Mos Craciun cu un aragaz nou.

Swanheart 1

17.12.2009, 12:05

Multumesc Bucataras pentru surpriza placuta! Tocmai a venit postasul cu un colet pentru mine, si eram foarte confuza, nu intelegeam ce si cum... Chiar a fost o surpriza! Nu ma asteptam, si am fost foarte placut surprinsa, cu atat mai mult cu cat este mentionat si numele sotului.

Miha 1

17.12.2009, 12:58

Numa la mine n-a venit Mosul. O fi ramas inzapezit pe undeva.

Swanheart 1

17.12.2009, 13:04

Miha, ma gandesc ca va ajunge la toti bucatarasii, ca eu n-am facut nimic special sa il primesc!

Miha 1

17.12.2009, 13:54

Eiii...glumeam si eu...Nici eu n-am facut nimic special.

Panacris 1

09.10.2018, 14:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor