Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 10986 vizualizari

 

O reteta de cartofi prajiti fara a folosi ulei

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cartofi
  • 2 pulpe pui
  • 150 gr pesmet
  • 15 gr chili
  • 10 gr sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante:

Cartofii se curata si se taie in bucati potrivite la grosime iar apoi se pun la fiert intr-o cratita. Pulpele se spala si se pun 15 min in apa care a ajuns la temperatura de fierbere. Dupa ce cratita in care sunt cartofii a ajuns la temperatura de fierbere, aceasta se mai lasa 10 minute pe foc iar apoi se scot cartofii se scurg de apa si se pun intr-o cratita uscata peste care se adauga pestemetul, sare, chili si orice alte condimente doriti. Se rotesc bine cartofii cu o spatula prin amestecul obtinut iar apoi se aseaza in tava de cuptor. Pulpele se scot din apa dupa timpul scurs si se presara peste ele aceiasi compozitie de sare , pesmet si chili.Apoi se pun peste cartofi si se introduc in cuptor la 180 grade pentru 40-50 min.  

Pofta buna

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare in sos la cuptor