Cartofi razuiti cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 8527 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

18.01.2016, 21:29

Eu n-am mâncat în copilărie aşa ceva, nu era specific zonei, dar acum aş încerca, măcar două porţii.

mirela0911 1

18.01.2016, 21:29

Ce buni sunt cartofii astia!

MotanLaOale 1

18.01.2016, 21:36

buni buni

T I M E A 1

18.01.2016, 21:44

Padre sunt cica unguresti poate de aia )

T I M E A 1

18.01.2016, 21:44

Mirela , Motan

Constelatialeu 1

18.01.2016, 21:47

Din astia vreau si eu ..

alilianaa 1

18.01.2016, 21:52

tare bun. Mie-mi plac.

CameliaR 1

18.01.2016, 21:59

Yamyyyy, ce buun Ce prezentare frumoasa

T I M E A 1

18.01.2016, 22:00

Cleme asa fara carne? ))

T I M E A 1

18.01.2016, 22:01

Liliana , Camelia ma bucur ca va plac

Anett 1

18.01.2016, 22:08

super!

Constelatialeu 1

18.01.2016, 22:09

Minune, dar mai mananc si fara carne..

T I M E A 1

18.01.2016, 22:10

Anett

T I M E A 1

18.01.2016, 22:10

Te tachinam Cleme Si eu mai mananc si carne ))

Constelatialeu 1

18.01.2016, 22:15

Stiu...sunt eu un pic dusa, dar inca pe faza...

mihaelar63 1

18.01.2016, 22:21

Buni , cartofii astia . Noi le zicem rantaliti . Mie-mi place sa -i mananc cu galuste din supa de pui

T I M E A 1

18.01.2016, 22:38

Mihaela le ziceti asa ca vine cuvantul din maghiara dar nu exista in romana )) Cu galuste nu am mancat. Noi ii servim ca si garnitura langa ceva

reisnaor_2006 1

18.01.2016, 22:39

o nebunie

Aletta 1

18.01.2016, 22:49

simona72 1

18.01.2016, 23:36

Si eu stiu demult tare reteta asta, putin altfel. Prietena mea din liceu s-a maritat cu un maghiar...reteta o stiu de la ea. Se prajeste carnati, iar in uleiul in care s-au prajit carnatii se continua exact cum ai facut tu. Se papa cartofii ci carnati si muraturi.Pofta buna!)

anca_rm 1

19.01.2016, 09:27

ce buni sunt ,

Rocsi 1

19.01.2016, 20:33

Cica sunt tare buni, asa am auzit!

T I M E A 1

19.01.2016, 22:58

ma bucur ca va plac

miki_a 1

21.01.2016, 00:21

Tare mult imi place si acum!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre capelin si anchoise