Cartofi taranesti

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 8429 vizualizari

 

Este insipratie dupa reteta propusa de epurasa(mariana)sant super buni,cu putin modificari

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2kg
  • bacon 200g
  • cabanos 150g
  • ulei malsine
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate 150 g
  • 150 smantana
  • cascaval ras 100 g-optional
  • rosii cherry-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curata  cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert

Cabanosul si baconul se taie bucatale si se prajesc in putin ulei de masline cu o ceapa tocata fin.Pasta de tomate se amesteca cu smantana iar dupa ce baconul si canbanosul sant prajite se amesteca cu sosul de smantana si pasta de tomate.

Cartofii fierti (jumatate din cantitate )se pun intr-un vas uns cu putin ulei vas de yena se sareaza si se pipereaza, dupa care se toarna jumatate din sos cu bacon apoi din nou cartofii ramasi si diferenta de sos. Se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii.

Se pune cascaval ras si rosii cherry, se da tava la cuptor pentru 20 minute la 170 grade,se servesc calzi ,dar si reci.

Este adaptare dupa retata lui Epurasa,multumesc tare mult de reteta sant grozavi chiar daca eu am mai adaugat ingrediente in plus.

Scuze dar poze nu,deoarece erau in calculator si cum calc s-a stricat 2 zile,s-au dus si pozele facute.

Este o poza facuta ulterior,sper sa nu mai am surpize neplacute sa mai patesc la fel ,a fost o pana de curent si se pare ca multe calculatore au fost afectate

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi taranesti-0
Cartofi taranesti-1
Cartofi taranesti-2
Cartofi taranesti-3

COMENTARII (17)

mariac

mariac 1

29.08.2010, 21:15

nadina73

nadina73 1

30.08.2010, 00:52

epurasha2bb

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!