Cartofi taranesti!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 31960 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

15.06.2011, 21:42

diaconta 1

15.06.2011, 22:08

ce frumosi sunt asa aurii

Anamaria7 1

15.06.2011, 23:01

no, asta da mancare

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:43

MotanLaOale 1

16.06.2011, 08:49

buni buni

lilik 1

16.06.2011, 10:11

imi plaaaaaac

adry88 1

16.06.2011, 15:19

buni

monike 1

16.06.2011, 18:41

Bun

monike 1

16.06.2011, 18:49

Dadui o tura si revenii Imi e foame rau indes niste grisine si mai am un pic si peste tastatura. Foarte bine arata Urmatoarea mea mancare asta e de fapt sunt in drum spre bucatarie MULTUMESC pt idee

ionela2682 1

17.06.2011, 16:50

Panacris 1

17.06.2011, 17:25

Multumesc fetelor! Monike spor la treaba si pofta buna!!!

Thindris 1

07.08.2011, 15:11

Daca astia sunt intr-adevar cartofi taranesti, asta inseamna ca asa se faceau si acum 150 de ani. Ma intreb cum faceau taranii din 1861 rost de ulei de masline si de bacon.

marieta 1

07.08.2011, 23:39

da Thindris astia sunt cartofi taranesti si asa se fac si in germania si in franta cu acelasi nume!!!!dar tu poate nu sti!!!!!panacris felicitari!!!!!!frumosi ti-au iesit!!!!

Bya Ralu 1

01.09.2013, 11:42

Panacris 1

01.09.2013, 15:24

Mulțumesc Marieta!

Panacris 1

01.09.2013, 15:26

Thindris, în 1861 existau măslini și porci, așa că e posibil să fi folosit uleiul de măsline, iar baconul se numea șuncă

FlaviaD 1

01.09.2013, 17:13

Tare buni trebuie sa mai fie

Aurelia 07_07 1

01.09.2013, 18:56

O bunatate

ralu_ca 1

26.01.2015, 20:40

Excelenti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise