Cartofi ţărăneşti

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 4630 vizualizari

 

Am facut cartofi taranesti, cu ceapa alba si rosie, sunculita afumata, verdeturi si cascaval ... o nebunieeee!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 3 cepe (2 albe/1 rosie),
  • 350 gr sunculita afumata,
  • cascaval,
  • verdeturi uscate (patrunjel, cimbru, oregano),
  • sare ,
  • piper,
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti:

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am racit si i-am curatat. I-am tocat in cuburi (ceva mai mari, cam ca la salata orientala).

Intr-o cratita incinsa cu 2 linguri de ulei am calit ceapa taiata pestisori si sunculita taiata pe lung felii subtiri. Am adaugat sare, piper si boia si am lasat pana s-a rumenit ceapa.

Apoi am pus cartofii, verdeturile si am amestecat de cateva ori. Am lasat maxim 10 minute pe foc mediu, amestecand mereu sa nu se prinda de cratita.

Am servit cartofii taranesti fierbinti cu cascaval ras deasupra.

O mega bunatate! Va recomand sa testati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 12:55

foarte buni...imi plac....

Laly 1

13.12.2011, 13:40

Ce bunatate

Dana_Retetegg 1

13.12.2011, 16:47

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat