Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu mai facusem demult iar aceasta varianta de post m-a incantat..
-cartofii se curata de coaja ,se taie cubulete potrivite ca marime si se pun la fiert in apa cu sare,
-Se lasa la fiert pana cand sunt potrivit de facuti ( sa nu fie prea moi pentru a nu se sfarama cand amestecam cu totul ), dupa care se scurg
-prajim cartofii in baie de ulei pana se rumenesc frumos,
-calim ceapa si ardeiul taiat cubulete in putin ulei ,adaugam boiaua si tinem cateva secunde
-adaugam cartofii prajiti si amestecam usor ,saram si piperam daca mai este nevoie,dupa gust.
servim calzi presarati cu patrunjel
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult