Cartofi umpluti

de sandytza in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2009 | 4103 vizualizari

 

O reteta gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 250 gr tocatura de vita
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 3 linguri ulei
  • 100gr branza
  • oregano
  • curry,
  • patrunjel
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc amestecand continu.Se adauga orezul fiert. se scot cartofii si se scobesc . partea scoasa din cartofi se adauga la amestecul de carne si se umple cartofii scobiti. se adauga o lingura de ulei peste ei si se baga la cuptor 15-20 min 180 grade, se scot se adauga branza pe fiecare cartof si se mai baga 5 min la cuptor. Separat sa face un sos din 1 lingura de faina 1/2 cana lapte si 1/2 cana pasta de rosii. Se adauga sare si zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc