Cartofi umpluti

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 3476 vizualizari

 

bunutz

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • -2 cepe
  • -gogosari acrii
  • -masline
  • -piept de pui
  • -3 rosii taiate cubulete sau o conserva de rosii maruntite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Pui cartofii la fiert in coaja,cand sunt gata ii lasi sa se raceasca si intre timp calesti ceapa in 2 linguri de ulei de masline.Adaugi busuioc si oregano,apoi pui gogsarul taiat cubulete,rosiile,maslinele taiate marunt,pieptul de pui tait si el cubulete si la urma rosiile.Potrivesti de sare si piper,lasi pe foc amestecul pana capata o consistenta dorita. 

Cureti cartofii,ii tai pe jumate si ii scobesti cu furculitza;apoi ii asezi in tava cu putin ulei de masline si ii umplii cu amestecut preparat.

daca vrei poti aseza pe ei cate o bucatica de cascaval( eu nu am avut ,am pus cate o bucatica de branza topita),iese o bunatate.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (varianta 2 )