Cartofi umpluti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2012 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde
  • parmezan
  • cascaval delaco
  • unt sau margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se curata de coaja,se spala bine si se taie pe lung in doua.Se scobesc la mijloc,se face o adancitura,se condimenteaza cu sare si piper.Morcovul ras,impreuna cu ceapa verde se pune putin la calit,se adauga si miezul de la cartof,se pune apa si se lasa 10 minute sa fiarba compozitia,dupa care se paseaza cu blenderul.In cartofi se adauga cate putin unt(sau margarina),1 felie de parmezan,amestecul pasat iar deasupra se pune cate 1 felie sau 2 de cascaval.Se da la cuptorul incalzit timp de 20 minute intr-o tava pe care punem hartie de copt.

Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

24.04.2012, 15:25

vroiam sa pun si ciuperci...dar nu aveam

Sim0na 1

24.04.2012, 19:37

Foarte buni trebuie sa fie...

Bya Ralu 1

24.04.2012, 20:35

mersi simo!sunt buni tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor "HOVOLI" (denumirea greceasca)