Cartofi umpluti

de -tony- in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2012 | 1133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 350 gr carne tocata
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ceapa
  • smintina
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • salvie
  • rozmarin
  • 3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.

Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se calesc timp de 15 minute.

Cand cartofii sint fierti pe jumatate ( cand intra scobitoarea lejer in ei) se scot si se racesc sub jet de apa rece, dupa care se scobesc lasand un strat de aproape un centimetru . Se aseaza in tava si se pune umplutura. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute. Se orneaza cu smantina.

 

COMENTARII (14)

iri_iri 1

06.09.2012, 19:46

mamaieelena 1

06.09.2012, 20:14

arata apetisant

lilik 1

06.09.2012, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D