Garnitura cartofi umpluti

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 13641 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas din conservele folosite la Pizza si nu am vrut sa le arunc, am facut niste cartofi umpluti deliciosi. 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai mari
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 50 gr porumb
  • 100 gr vita conserva
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ceapa
  • 50 gr ciuperci
  • frunze patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • 3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi umpluti:

Am curatat cartofii cat mai subtiri cu putinta sa nu pierdem mult din ei, i-am spalat, am taiat o particica mica de la un capat si cu un cutit cu virf am scos miezul din ei.

Miezul scobit il punem intr-o oala cu apa si il fierbem ca pentru piure.

Tocam marunt ciupercile, ceapa si ardeiul si le calim bine in putin ulei, apoi adaugam carnea.

Am adaugat frunzele de patrunjel spalate si tocate, sarea, piperul, pesmetul si oul, amestecam totul bine si cu compozitia obtinuta umplem cartofii.

Apoi intr-o tava unsa asezam cartofii umpluti peste care punem o cana de supa facuta din cubul knorr la care am adaugat un picut de sare si piper si usturoiul zdrobit.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 200 grade.

Din cand in cand ii intoarcem usor pe toate partile.

Cind sunt aproape gata luam folia si-i lasam sa se rumeneasca si-i ungem din cand in cand cu uleiul din tava.

Cand sunt bine rumeniti ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou cu o salata langa sau un sos.

Sunt un deliciu!

TIPS-URI

1

Se aleg cartofi roz pentru ca nu se sfarima asa tare.

2

Se servesc calzi cu o salata langa sau un sos de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

01.10.2013, 19:15

deyutzy

Merisor 1

01.10.2013, 20:32

Ce reteta faina ai facut, Babi!

babi5 1

02.10.2013, 13:28

Merisor am mai facuto cu ceva timp in urma dar cu carne tocata si sos de marar poti dsa faci si cu brinza si mai multe variante multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi Byron