Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 16383 vizualizari

 

O bunatate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 8 linguri lapte
  • marar
  • 1 lingura unt
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spalam bine sub jetul de apa si ii punem la fiert ,in coaja.

Ii fierbem la foc potrivit,doar pe trei sferturi,nu de tot.

Cand sunt fierti,scurgem apa si ii lasam putin la racorit.

Cand sunt suportabili ,cat sa ii tinem in mana,ii decojim si le scobim miezul cu grija,sa nu-i rupem.

Ii condimentam cu putin piper.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem intr-un bol.

Peste, punem laptele si putin din miezul de cartofi,sfaramat cu o furculita(deci nu tot miezul ).

Invartim bine toate ingredientele ,iar cu acesta compozitie umplem cartofii.

Luam o tava si punem hartie de copt.

Asezam cartofii in tava,iar deasupra presaram putin marar uscat.

Intre cartofi punem bucatele de unt.

Dam tava in cuptorul incins si ii lasam pana prind o crusta aurie,cam 20 de minute.

Cand sunt gata ii scoatem si ii servim simpli sau ca si garnitura ,cu un gratarel,o fripturica.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci