Cartofi umpluti cu ou la cuptor

de aziz in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 16580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi(eu am pus unul mare de persoana)
  • oua citi cartofi atitea oua
  • putin cascaval ras
  • sare
  • smantina
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ou la cuptor:

se fierb cartofii in coaja cu sare supa instant si usturoi.ii incercam cu scobitoarea cind sint moi strecuram apa fierbinte dam un jet de apa rece si curatam de coaja .cu o lingura scobim cartofii facem spatiu destul cit sa incapa oul saram cartofii cred ca merg si piperati eu nu am pus ca papau copiii.in fiecare scobitura punem un ou crud inainte fixam cartofii in tava .saram si oul si dam la cuptor pina se intareste oul,scoatem punem cascaval ras si dam din nou cit sa se rumeneasca cascavalul.usturoiul il pisam si il amestecam cu smintina si putina sare si asezonam cartofii surpriza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

aziz 1

26.05.2011, 14:54

BogdanZ ,nu m-am gandit pt eu le-am vrut intregi dar voi incerca si cum zici tu

andreeaelisa2004 1

12.11.2013, 10:26

simplu , delicios si ochios

Emymyly 1

12.11.2013, 12:13

sanatos si gustos dar si f simplu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite