Cartofi umpluti cu salata de rosii

de george_claudiu in Salate, 8 Mai 2014 | 2167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 400 gr,piept curcan sau alta carne
  • ulei pt prajit
  • 2 cepe mari
  • 3 rosii mari
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu salata de rosii:

Fierbi cartofii in coaja,pana sunt aproape gata.

Ii scurgi de apa,ii impachetezi in folie de aluminiu si ii bagi in cuptor sa se coaca 25 de minute.

Intre timp cureti ceapa,o tai in doua pe lungime si apoi rondele subtiri,tai rosiile cubulete,tai pieptul de curcan fasii,apoi le prajesti si le scoti cand sunt rumenite.

Le condimentezi si in grasimea ramasa prajesti ceapa,

Scoti cartofii,desfaci folia de aluminiu numai partea de sus,tai partea de deasupra a cartofului in forma unui capac dupa care scobesti miezul si il adaugi in compozitia facuta din toate ingredientele mai sus amintite.

Cartofii se vor umple cu compozitia facuta si ornezi cu patrunjel verde tocat deasupra.

Se pot manca si reci cu smantana.

 

COMENTARII (6)

Pushaa 1

09.05.2014, 11:08

Rocsi 1

09.05.2014, 19:42

Bine ai venit

Valclaudia 1

09.05.2014, 21:36

arata bine si e tentanta mancarea asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20