Cartofi umpluti cu soia" Inedit"

de Bunica in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 3097 vizualizari

 

Voiam ceva bun si usor de preparat.Si iata ce-a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 100g. soia'Inedit"
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri suc de rosii
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ierburi aromate
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu soia" Inedit":

Soia se pune intr-un castron si se opareste circa 10 min.

Ceapa se curata,se toaca si se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri apa.

Cand ceapa este sticloasa,se adauga soia scursa si se mai lasa pe foc 5 min..

Se stinge focul.se adauga o lingura suc de rosii,marar tocat,sare,piper dupa gust.

Pana se raceste umplutura ne ocupam de cartofi.

Cartofii se curata,se  spala si se taie in doua.

Se scobesc la mijloc pentru a face loc umpluturii.

Umplem cartofii si ii asezam intr-un vas(eu am folosit de ceramica)in care am pus restul de ulei.

Am pus in mijloc cartofii ramasi de la scobit si soia.

Am adaugat sucul de rosii ramas,sare,piper,ierburi aromate,praf de ueturoi.

Vasul l-am acoperit cu folie de staniol si l-am bagat in cuptor incins la 175 grade.

Dupa 30 min.am scos folia si am lasat vasul in cuptor pana s-au rumenit cartofii(circa 40min.)

Am scos vasul si am presarat marar tocat peste cartofi.

Se servesc cu muraturi sau salata verde.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu soia" Inedit"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)