Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Voiam ceva bun si usor de preparat.Si iata ce-a iesit!
Soia se pune intr-un castron si se opareste circa 10 min.
Ceapa se curata,se toaca si se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri apa.
Cand ceapa este sticloasa,se adauga soia scursa si se mai lasa pe foc 5 min..
Se stinge focul.se adauga o lingura suc de rosii,marar tocat,sare,piper dupa gust.
Pana se raceste umplutura ne ocupam de cartofi.
Cartofii se curata,se spala si se taie in doua.
Se scobesc la mijloc pentru a face loc umpluturii.
Umplem cartofii si ii asezam intr-un vas(eu am folosit de ceramica)in care am pus restul de ulei.
Am pus in mijloc cartofii ramasi de la scobit si soia.
Am adaugat sucul de rosii ramas,sare,piper,ierburi aromate,praf de ueturoi.
Vasul l-am acoperit cu folie de staniol si l-am bagat in cuptor incins la 175 grade.
Dupa 30 min.am scos folia si am lasat vasul in cuptor pana s-au rumenit cartofii(circa 40min.)
Am scos vasul si am presarat marar tocat peste cartofi.
Se servesc cu muraturi sau salata verde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult