Garnitura de cartofi umpluti la cuptor

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2010 | 44520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • ceapa verde
  • morcov
  • urda (sau orice fel de branza)
  • mezel
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se spala bine sub jet de apa rece. La fel si morcovul. Se fierb in apa cu sare. Se scot si se lasa la racit.

Cand se racesc usor, se curata de coaja si se taie in doua.

Cu ajutorul unei ligurite scobim miezul pe care-l amestecam cu urda, morcovul fiert dat pe razatoare, codite de ceapa taiate rondele, mezel taiat cubulete mici, sare si piper

Umplem jumatatile de cartofi scobite si le asezam frumos intr-o tava in care am pus putin ulei.

Ii bagam la cuptor, la foc mediu pana ce se rumenesc.

Ii servim cu cascaval ras deasupra si iaurt

Pofta mare! Sunt deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

07.04.2010, 17:32

Hristos a inviat!

stemol 1

09.04.2010, 14:54

Adevarat a inviat!
acum am vazut reteta,buna,buna,trebuie probata cat mai curand

gaby_duceag 1

09.04.2010, 15:12

stemol,da,trebuie,chiar si io trebuie s-o mai fac,ca zic de-o luna ca fac da' nu-i mai vine randul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta sarata creata