Cartofi umpluti la cuptor

de lira in Mancaruri cu carne, 11 Iul 2010 | 6819 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna si pe deasupra este foarte adaptabila pentru ca se poate face cu toate "resturile" de prin frigider. Eu aproape niciodata nu le cantaresc, le iau "ochiometric" si mereu iasa foarte buni. Varianta de astazi a avut urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi
  • 150-200 sunca, kaizer, salam, ce aveti prin frigider
  • 150 cascaval
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 ou
  • o lingurita Delikat
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se curata si se pun la copt pe gratarul aragazului. Intre timp sunca se taie cubulete, iar cascavalul se rade

Cand sunt copti cartofii se scot din cuptor, se taie in doua si se scobesc cu o lingura de pepene in asa fel incat sa nu rupem coaja. Miezul se zdrobeste cu ustensila de piure, se adauga sunca, cascavalul, oul, smantana si se condimenteaza. Se amesteca toate , dupa care umplem toate cojile cu acesta compozitie. Deasupra se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc. Sunt foarte buni serviti cu smantana

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi umpluti la cuptor 41141
retete culinare - Cartofi umpluti la cuptor 41159
retete culinare - Cartofi umpluti la cuptor 41160
retete culinare - Cartofi umpluti la cuptor 41161

COMENTARII (7)

Rocsi 1

11.07.2010, 16:33

din astia vreau si eu

nadina73 1

11.07.2010, 17:54

si eu vreau 5 furcu

lia maria 1

12.07.2010, 09:08

deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55