Cas carne

de cec in Mezel de casa, 4 Ian 2011 | 6601 vizualizari

 

Reteta postata de bunny pe artaculinara
E fff bun si a fost apreciat in casa, cu siguranta se va repeta

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc mai grasa,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite de sare,
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant),
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei,
  • 2 lingurite de cimbru uscat,
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas carne:

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna,

se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca

Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cas carne 74752
retete culinare - Cas carne 74753
retete culinare - Cas carne 74754
retete culinare - Cas carne 74755
retete culinare - Cas carne 74756

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 20:50

cec 1

05.01.2011, 21:46

adry88 1

04.06.2011, 10:10

placeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S