Cascaval pane

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2010 | 5235 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

16.02.2010, 10:42

Ce-mi placeeee!

ionix 1

16.02.2010, 11:10

sustin ideea Mihai... ce-mi placeeeeeeeeeee

violette 1

16.02.2010, 11:14

Delicios

madi_marin 1

16.02.2010, 11:37

ma bucur ca va place....e intr-adevar bun bun...

Rocsi 1

16.02.2010, 12:30

ala_oancea 1

16.02.2010, 13:46

Imi place mult cascavalul pane, dar tot timpul imi curge ... Ce fel de cascaval ai folosit ?

madi_marin 1

16.02.2010, 15:13

pai am avut un calup de cascaval Rucar...cred ...luat de la Real. e foarte bun si e un cascaval tare....chiar daca nu sta la frigider. si ideea e sa nu il tii mult la prajit.....si sa il acoperi bine cu compozitia de pane...

Oana 1

16.02.2010, 18:52

Ala, eu am un secret Dar ti-l spun numai tie Cascavalul il tai felii grosute, cum zice Madi, apoi il pui pe farfurie in congelator, vreo 10 minute, doar sa se intareasca bine. Apoi il dai prin ou, faina, pesmet si il prajesti. Garantat, nu o sa curga

madi_marin 1

16.02.2010, 19:02

Ala, noi n-am auzit ....n-am vazut....nimic nimic.....

Bunica 1

16.02.2010, 20:49

Ce-mi place cand se spun secrete pe Bucataras ! Eu n-am auzit nimic ,dar am bagat la cap. Foarte bun cascavalul pane !

ionix 1

16.02.2010, 20:54

Oana, nici eu n-am auzit nimic... cascavalul asta pane ii place sotului meu la nebunie

Sylvia 1

16.02.2010, 21:16

Si mie imi placeeee !!

ala_oancea 1

16.02.2010, 22:13

Multumesc pentru sfat Am sa incerc si asa

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:11

Nu am facut niciodata, dar in weekend o sa fac si eu; am notat ideea!

rivka 1

17.02.2010, 18:43

chestiile astea ingrasa horror dar sunt buneeee

madi_marin 1

17.02.2010, 19:03

Teo 1

17.02.2010, 23:33

Madi ,iar ma asez la masa ta ,asa mai intr- un colt; in timp ce comentez ,inghit in sec;

madi_marin 1

18.02.2010, 08:48

diana_k 1

19.02.2010, 10:27

o bunatate, si mie mi s-a intamplat sa curga, conteaza oare si ce fel de cascaval folosim?? oricum am bagat la cap ce nu trebuia auzit

Oana 1

19.02.2010, 15:11

Ma bucur ca v-am fost de folos Acum cine-a vazut, asta e Diana, sa stii ca eu am facut cu orice tip si iese mereu

ela 1

22.02.2010, 20:16

e buuuun...Madi cred ca eu si Teo osa ne mutam la tine ca tare ne place cum gatesti,e mancarea ca la mama acasa

madi_marin 1

23.02.2010, 10:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sunca si cascaval