Cascaval pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 12079 vizualizari

 

Asta seara vin cu o reteta pe cat de simpla pe atat de buna. De multisor zic ca o sa pregatesc cascaval pane dar mereu aveam dubii ba ca nu imi iese, ba ca o sa se topesca tot in tigaie si ca o sa se aleaga praful din el. Dar surpriza, a iesit din prima si chiar foarte, foarte bine.Mmmm ce bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr cascaval (eu am avut afumat)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Inainte sa folosim cascavalul el trebuie tinut la rece sa nu fie de la temperatura camerei deoarece riscati sa se topeasca imediat ce il puneti in tigaie.
Taiem 4 felii de cascaval groase cam de un deget.
Ouale le batem spuma cu putina sare si piper.
Pe o farfurie punem faina alta, iar pe alta pesmet.
Trecem fiecare bucata de cascaval prin faina, ou, iar faina, iar ou iar la final prin pesmet sa il aceoperim in intregime.
Procedam la fel cu toate bucatile si le asezam pe un tocator.
Incingem intr-o tigaie ceva mai mult ulei.
Punem bucatile de cascaval, reglam o temperatura potrivita spre mare.

Le rumenim pe o parte, apoi pe cealalta si le scoatem pe o farfurie in care punem un servetel.

Imediat ce se rumenesc bucatile le si invartim, nu le lasam prea mult.
Se serveste cald alaturi de orice garnitura sau salata.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj