Cascaval pane

de Florentina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval
  • 2 oua
  • 200 grame pesmet
  • o jumatate de lingurita delikat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se ia bucata de cascaval si se taie felii de minim jumatate de centimetru grosime,in forma dorita(eu am taiat triunghiuri)

Intr-o farfurie adanca se bat cele 2 oua si se condimenteaza cu delikat-ul,sare si piper dupa gust.Separat intr-o alta farfurie se pune pesmetul.

Se ia pe rand cate o bucata de cascaval si se trece prin ou,pe urma prin pesmet si se repeta de 2-3 ori acest proces pana cand cascavalul este acoperit in intregime.Bucatile de cascaval astfel obtinute se introduc in baie de ulei bine incins si se lasa la foc mic 1-2 minute,Se ia de pe foc se lasa pe un servetel la scurs si se serveste fierbinte.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de mai multe salate de acompaniament dar mie imi place mai mult cu rosii si putina ceapa.

RETETA IN IMAGINI

Cascaval pane-0
Cascaval pane-1

COMENTARII (8)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

27.01.2014, 21:23

diaconta

diaconta 1

29.01.2014, 15:12

imi place tare mult Bun venit

Florentina_Cristina

Florentina_Cristina 1

29.01.2014, 17:38

Multumesc frumos diaconta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!