Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se ia bucata de cascaval si se taie felii de minim jumatate de centimetru grosime,in forma dorita(eu am taiat triunghiuri)
Intr-o farfurie adanca se bat cele 2 oua si se condimenteaza cu delikat-ul,sare si piper dupa gust.Separat intr-o alta farfurie se pune pesmetul.
Se ia pe rand cate o bucata de cascaval si se trece prin ou,pe urma prin pesmet si se repeta de 2-3 ori acest proces pana cand cascavalul este acoperit in intregime.Bucatile de cascaval astfel obtinute se introduc in baie de ulei bine incins si se lasa la foc mic 1-2 minute,Se ia de pe foc se lasa pe un servetel la scurs si se serveste fierbinte.
1
Se poate servi alaturi de mai multe salate de acompaniament dar mie imi place mai mult cu rosii si putina ceapa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult