Cascaval pane

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 21638 vizualizari

 

Dupa vreo cateva incercari am reusit si noi sa facem cascaval pane, fara sa se scurga cascavalul sau sa se deformeze, cum pateam de obicei. Secretul? Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati.

 

INGREDIENTE

  •  200 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • faina alba
  • pesmet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Am taiat cascavalul in felii groase cam de 1 cm.

Am pregatit faina, pesmetul si oul (batut).

Am dat feliile de cascaval prin faina, apoi prin ou, dupa care am repetat: inca o data prin faina, inca o data prin ou, avand grija sa acopar inclusiv marginile.

Am dat cascavalul si prin pesmet, acoperind-ul absolut peste tot, pentru ca, atunci cand il pun la prajit in tigaie sa nu se scurga.

Eu zic ca am reusit destul de bine. 

TIPS-URI

1

  Am tinut cascavalul in congelator, pentru a se intari, inainte de a-l pregati. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 16:47

da nici eu nu stiam,multumesc

cristeena20 1

03.04.2014, 12:22

Obisnuiam si eu sa fac !!! e foarte bun!!! sa stii ca o sa fac zilele astea ca am mult cascaval in frigider!!Super arata!!

Roza29 1

31.05.2014, 18:19

chiar minunat,acum am pregatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Flan cu branzeturi