Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 1453 vizualizari

 

O cina rapida pe gustul familiei mele...

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de cascaval
  • 2 rosii
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • pt decor: fruze de oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte:

Avem nevoie de 2-3 felii de cascaval pt o portie. Feliile trebuie sa fie groase de aproximativ 1 cm. Oul se bate cu un praf de sare, se pune o tigaie la incins cu 1 lingura ulei de masline, se trec feliile de cascaval prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou si iar prin pesmet. Se pun la prafit pana se remenesc pe ambele parti. Se servesc cu felii de rosii pudrate cu sare si piper proaspat, stropite cu ulei de masline, decorate cu miez de lapte si frunze de oregano. Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259532
retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259533
retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259534
retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259535
retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259536
retete culinare - Cascaval pane cu salata de rosii si miez de lapte 259537

COMENTARII (21)

Lia_ 1

13.09.2013, 22:42

place

Valclaudia 1

13.09.2013, 22:51

si pe gustul meu!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 11:17

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55