Castelul Alexandru

de jolygina in Prajituri, 22 Aug 2010 | 3714 vizualizari

 

in sfarsit mi-am cumparat forma de castel ,baiatul meu alexandru este foarte fascinat asa ca am si facut un mare castel si i-am pus numele alexandru deoarece el este stapanul castelului meu

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de copt
  • un zahar vaniliat
  • o esenta de rom
  • o lingura de cacao
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castelul Alexandru:

se separa ouale si bate spuma albusurile ,adaugam zaharul si cand s-a incorporat bine adaugam galbenusurile ,uleiul, lingura cu lingura ,apoi adugam faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt si zaharul vaniliat

adaugam esenta de rom,ungem forma cu ulei si turnam compozitia in forma astfel la acoperis punem compozitie cu cacao si la usi iar restul cea alba

dam la cuptor cam 25-30 min la foc moderat

Daca ti-a placut reteta noastra "Castelul Alexandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (15)

jolygina 1

24.08.2010, 23:07

mersi frumos diana cu siguranta abea asteapta pupici e un pupacios de fel

Crista_Luca 1

02.10.2010, 19:03

frumos castelulu/...dar si baietelul !!!

jolygina 1

02.03.2012, 23:18

multumesc cristina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de banane