Castraveti bulgaresti

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 7542 vizualizari

 

Si cum toata lumea pune castraveti,va propun si eu o reteta.

 

INGREDIENTE

  • castraveti cornisor
  • zahar
  • sare grunjoasa
  • otet
  • marar
  • ceapa 
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti:

1.Se spala castravetii si se taie la capete.Ceapa se curata si se taie rondele.

2.Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele,apoi castravetii in picioare.Se adauga 1 lingurita de sare,2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet.Se adauga marar si boabe de mustar.Se completeaza cu apa.

3.Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie,sa nu se sparga la fiert.

4.Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca,apoi se depoziteaza incamara.

Sunt deliciosi.

 

COMENTARII (8)

Corinuta 1

19.09.2010, 23:23

Pai..............daca primesc macar unul de la fiecareumplu si eu camara

Bucataras Medi 1

20.09.2010, 10:11

tot unu vrea si eu .............................

Rocsi 1

20.09.2010, 10:57

tare frumosi i-ai aranjat tu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D